vrijdag, 20 december 2013 14:59

Dual Sim Windows Phone op komst

Dual Sim windows Phones zijn op dit moment nog niet beschikbaar in de markt. Merken als HTC, Huawei en Samsung timmeren aan de weg met Android dual Sim maar nog niet met windows dual sim. Hoewel er eerder al eens merken met een Dual Sim Windows Phone op de markt waren is er op dit moment geen Dual Sim Windows Phone verkrijgbaar in de markt.

Merken Windows Mobile Dual Sim

In 2010 bracht GSMART de S1205 Dual Sim met Windows mobile 6.5. en Acer / Glofish kende in 2009 zelfs al de DX900, ook een Dual Sim Windows mobile 6.1. Maar een dual sim windows mobile 7 of 8 zijn niet beschikbaar. 

Nieuwe Windows Mobile Dual Sim GSM's verwacht

De verwachting is dat HTC en Nokia in Q1 2014 elk met een windows mobile dual sim komen. We hebben het dan over Windows Mobile 7 of windows mobile 8 en niet over Windows mobile 6 zoals de oude genoemde modellen.

Dual Sim Windows Phones voor Nokia, HTC, Samsung, Huawei?

We zochten uit wat de plannen zijn van Nokia, HTC, Samsung en Huawei voor het uitbrengen van een windows Phone. 

Nokia Limia Dual Sim Windows Phone

De Nokia windows dual sim wordt waarschijnlijk een variant op de Nokia Lumia 720. De projecten dragen de codenaam Moneypenny en Goldfinger. 

HTC Dual Sim Windows Phone

Ook HTC schijnt te werken aan een dual sim windows mobile. HTC maakt sinds enige tijd verlies en kan met een dual sim windows phone wellicht een gat in de markt aanboren om aandeel terug te winnen. 

Samsung en Huawei Dual Sim Windows Phone

Samsung en Huawei zouden ook in aanmerking moeten komen om de markt van windows mobile dual sim in te stappen. Maar over deze merken zijn nog geen geruchten bekend. We hopen dat er straks van elk groot merk een windows phone dual sim beschikbaar is zodat mensen kunnen kiezen.